Sunday, April 4, 2010

The little miss

Tänk att det gått ett helt år sen lillfröken kom till världen! Vart har det året försvunnit..? Mycket har vi gjort och mycket blev ogjort. Jobbigt har det varit, och roligt och spännande och annorlunda. Här åker lillfröken iväg på sin nya moped. (Snart ska hon väl ha en riktig.. hu så snabbt tiden går ibland!) Grattis min stora lilla fröken på din 1-årsdag!


Naturligtvis måste hon få en ny tröja till födelsedagen. Vit bomull är inte så opraktiskt som det låter - hoppas jag åtminstone.. ;-) Hon har en från förrut, och det är bara att slänga den i tvättmaskinen när den blir smutsig. Garnet är Drops Safran och är väl lite tunnare än beräknat för mönstret. Åtminstone stickade jag efter storleken för 18 mån och den är som ni ser just passlig nu vid ett år. Förhoppningsvis går den ännu i sommar när man ändå inte har så mycket under. Mönstret var riktigt kiva och mycket snabbstickat.

Pattern: Helena
Yarn: Drops Safran
Needles: 2,5 & 3 mm
My little miss is not so little anymore. A whole year has gone by since she was born, believe it or not. I made her a new sweater for her birthday and watched her drive off on her new plastic moped. Pretty soon she'll be wanting a real one.. ;-) Happy first birthday my big little missy!

No comments: